STEAKHOUSE PIZZERIA SLOTERMEER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 718 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Pizzeria Slotermeer. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2023 om 22:07 Schandalig hoe laat het eten aankwam, bleven wachten op de bestelling met als reactie van de zaak “hij is onderweg” saus bakje was gesmolten in de pizza waardoor de hele pizza onder de saus zat. Kortom vreselijke ervaring en nooit meer bestellen hier
5 apr 2023 om 11:02 Het eten kwam pas 2 uur later aan en was koud. De laatste keer dat ik hier heb besteld. Klaar mee!
2 apr 2023 om 0:16 Eten was goed alleen had ik 6 hotwings besteld maar ik kreeg er 3 dat hoort niet. De bezorger was wel vriendelijk
27 mrt 2023 om 21:53 Niet optijd niet gebeld
24 mrt 2023 om 2:18 Perfect pizza’s gloeiend heet bij aankomst heerlijk gegeten Lieve bezorger
21 mrt 2023 om 1:38 Het is maar dat je Max 90 min kan aanklikken. Mijn bestelling duurde langer dan 90 min om te bezorgen. Bel ik, krijg ik geen gehoor. Eten was voor de rest prima.
18 mrt 2023 om 11:05 Het eten kwam super snel en was lekker en warm! Kapsalon mix is een aanrader!
15 mrt 2023 om 15:53 Hot Wings waren top.. Sorry mannen calzone pizza was niet gaar
11 mrt 2023 om 7:34 Eten was bijna koud
10 mrt 2023 om 1:58 vriendelijke bezorger !!
10 mrt 2023 om 0:13 eten was niet op tijd klaar om af te halen . meer dan 20 min wachten . eten was ook niet lekker deze keer .
9 mrt 2023 om 21:44 eten was koud. bezorging duurde veel te lang(+ 30 minuten langer dan beloofd). bij schotel zou patat en salade zitten maar geen salade aangetroffen. bijna geen vlees op de pizza. niet voor herhaling vatbaar!